Trainee Acceptant Schade Zakelijk

Omschrijving

Wil jij opgeleid worden tot Acceptant Schade Zakelijk?

Help jij graag lokale MKB bedrijven zich goed te verzekeren? En word jij niet zenuwachtig van een miljoenenbesluit te nemen? Kom ons en onze MKB-ers verder helpen! In deze functie ondersteun je de Rabobank bij de verkoop van bedrijfsmatige verzekeringen van Interpolis. De ondersteuning doe je telefonisch en per e-mail. Samen met de Rabobank kijk je naar de best mogelijke oplossing voor de klant. Onze klanten zijn ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf met een omzet tussen de 1 en 10 miljoen euro. Ze zijn gevestigd in heel Nederland. Naast ondersteuning geef je ook advies over risico en preventie. Je legt verbanden tussen de verschillende verzekeringen die door de MKB bedrijven bij ons zijn afgesloten. Daarbij maken administratieve taken ook onderdeel uit van je werkzaamheden en hebt daarnaast afwisseling tussen mail en telefonisch contact.

De afdeling kan je omschrijven als een specialistisch contactcenter. De teams bestaan uit 20 á 25 collega’s. Er is een informele en directe sfeer. De betrokken collega’s staan klaar voor de klant en elkaar. Betrokkenheid en verantwoordelijkheid nemen zit in het DNA. De afdeling Interpolis Acceptatie MKB is een onderdeel van de Achmea divisie Schade en Inkomen.

Functie eisen

– Affiniteit met verzekeren.
– Minimaal MBO 4 diploma met HBO werk- en denkniveau.
– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
– Je bent in het bezit van het WFT Adviseur Zakelijk Diploma of al in het bezit van WFT Basis en Particulier, of bent deze bereid te halen binnen 5 maanden.
– Je bent 32-34 uur beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

– Een marktconform salaris
– Reiskostenvergoeding. € 0,19 ct per gereden kilometer. OV wordt volledig vergoed.
– 8,33 % vakantiegeld
– Na 8 weken pensioenopbouw via StiPP
– Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling
– Aantrekkelijke bonus voor het aanbrengen van nieuwe collega’s
– Ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld deelname aan onze borrels en teamuitjes