Onze collega Hélène aan het woord

Ik heb voor Agile People gekozen, omdat ik vanaf het eerste contact een heel goed gevoel heb gehad bij Henriette en bij Agile People.

Henriette is bent eerlijk, professioneel en heeft veel kennis van de branche, in mijn geval verzekeringen.
Daarnaast merkte ik direct op dat het hen niet te doen was om ‘snel te scoren’. Ze hebben zich serieus ingezet om voor mij de goede match bij de juiste werkgever te vinden. Ik werk sinds half november 2019 met veel plezier als Schadebegeleider bij Service Centrum Verzekeren van de Rabobank in Eindhoven. Op deze afdeling begeleid ik klanten uit het hele land van het begin tot eind bij hun schademeldingen. Het streven is om de afhandeling van elke schade zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het is erg leuk en afwisselend werk en het geeft me veel voldoening om klanten goed te kunnen helpen. Elke schademelding is immers een uitgelezen kans om service te bieden en de klant te ontzorgen.

Agile People komt afspraken na en ze houden een de vinger aan de pols. Henriette is altijd vrolijk, altijd bereikbaar en neemt regelmatig contact op om te vragen hoe het met me gaat. Niet alleen qua werk maar ook in de persoonlijke sfeer.

Kortom, ik ben super tevreden over Henriette en Agile People en ik raad werkzoekenden aan om contact op te nemen om zelf te ondervinden hoe fijn het is om voor Agile People te werken.