Nieuwe eigenaren voor succesvolle detacheerder Agile People ‘next step’

Ton van Egmond heeft Agile People in 15 jaar succesvol opgebouwd en ziet in Joost Aalders en Cor Klok de ideale opvolgers om Agile People verder te ontwikkelen. Joost is gepokt en gemazeld bij Agile People, Cor komt van detacheerder Welten. Beiden kennen elkaar van vroeger, zijn bedreven en bevlogen detacheringsspecialisten en ondernemend ingesteld. Ze zien veel groeipotentie voor Agile People in de financiële branche!

Ton is blij dat Joost en Cor de missie, visie en kernwaarden van Agile People voortzetten; aandacht voor elkaar, vakmanschap door ervaring en ondernemingszin. Ton vult aan: “Agile People is een kerngezonde onderneming met betrokken en gemotiveerde collega’s. Hier heb ik met ons team in de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Ik heb alle vertrouwen in de plannen van Joost en Cor”. Ton blijft de komende jaren op de achtergrond betrokken bij Agile People, daar hebben ze met elkaar een mooie invulling voor gevonden.

Joost en Cor hebben beiden veel detacheringservaring in de financiële sector en zijn voor de markt geen onbekenden. Joost heeft zijn detacheringservaring opgedaan als teamleider bij de Rabobank en werkt inmiddels 5 jaar bij Agile People. Joost: “Ik ken Agile People en haar klanten zeer goed en merk dat ik de kernwaarden altijd met volle overtuiging heb omarmd. De volgende stap voor mij was om dit vanuit ondernemerschap verder uit te bouwen”.

Cor heeft 17 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij grote detacheerder en opleider Welten. Cor: “Ik heb met plezier verschillende commerciële en leidinggevende functies vervuld waarbij ik mij ook bezig heb gehouden met aanbestedingstrajecten. Deze ervaring inclusief mijn opgebouwde netwerk is een mooie toevoeging aan Agile People. Het ondernemerschap biedt mij de mogelijkheid om betrokken te zijn en te blijven bij het volledige pallet van detacheren; van kandidaat tot opdrachtgever”.

Agile People ‘next step’
Ton prijst de beide mannen om hun gezonde toekomstvisie, door hen vertaalt in ‘next step’. Agile People wil vanuit het stevig neergezette fundament haar groeiambitie waarmaken.
Door te werken in 360 graden rollen op kantoor bij Agile People is er volledige verantwoordelijkheid voor de kandidaat. Instroom, doorstroom en uitstroom wordt door dezelfde consultant gedaan. Zo heeft de kandidaat altijd snelheid en duidelijkheid in het proces. Ook opdrachtgevers hebben één aanspreekpunt voor zowel inhuur voor nieuwe mensen als voor lopende zaken, zij geven aan de korte lijnen en het snelle handelen van Agile People erg fijn te vinden. De arbeidsmarkt verandert enorm en meer dan ooit zijn persoonlijk contact en slagvaardigheid van doorslaggevend belang. Onze klanten maken steeds meer gebruik van een flexibele schil. Door snel te schakelen kunnen we onze hoge kwaliteit waarborgen en Agile People laten groeien. De diversiteit aan opdrachten (junior, medior en senior) biedt de kandidaat de mogelijkheid om te kiezen. We gaan graag met enthousiaste kandidaten in gesprek om te kijken welke opdracht het beste past, de kandidaat staat bij ons centraal.