Maak kennis met Michelle

 

Nu we een nieuw jaar hebben ingeluid, blikken we met onze externe medewerker Michelle terug op het afgelopen jaar en haar ambities voor het aankomende jaar. Michelle is sinds 2019 werkzaam bij Agile People, waar ze begon als CDD Analist bij Rabobank Tilburg. Eind 2020 is ze als Analist Complex Legal and Corporate Structures-Sanctions (CLCSS) begonnen bij het Expertise van Rabobank. Dit bevalt haar tot nu toe heel erg goed en ze heeft ambitieuze plannen om zichzelf te ontwikkelen in deze opdracht.

 

Michelle Goosens, 27

Ik ben Michelle Goossens en woonachtig in Veldhoven. Ik ben alleenstaand, maar heb een superleuk sociaal leven met mijn vriendengroep (wat nu met Corona op een laag pitje staat). En vergeet natuurlijk mijn kat en regelmatig-uit-zijn-kom-ontsnappende vis niet! Ik hou van 80’s muziek, stedentrips, winkelen en lezen. Mijn ambitie was om een verdiepingsslag te maken binnen het CDD-veld en de uitdaging verder op te zoeken, waarvoor ik ben begonnen aan een andere opdracht. Het meest uitdagende van het starten aan een nieuwe opdracht tijdens de coronatijd is dat alles zich digitaal afspeelt. Waar ik een jaar geleden dacht dat thuiswerken “niet voor mij was” en dat je op deze manier nooit je collega’s goed zou kunnen leren kennen, ben ik daar toch anders tegenaan gaan kijken. Alhoewel ik nog steeds de balans en het praatje bij het koffieapparaat mis, is toch wel gebleken dat je een superleuke band met collega’s op kan bouwen en je zeker een deel uit kan maken van een team en een afdeling.

Toen ik bij Agile People begon was ik starter op de arbeidsmarkt en zoekende naar waar mijn interesse lag. Nu zijn we bijna anderhalf jaar verder en heb ik, dankzij de geweldige inzet van het team van Agile People, al hele mooie stappen kunnen maken. Dit jaar wil ik verder gaan werken aan het verdiepen van mijn kennis en expertise binnen het CDD-vakgebied. Het volledig zelfstandig schrijven en afronden van complexe reviews is dan ook mijn doel. Mijn ambitie is uiteindelijk om mijn opgedane kennis weer terug te gaan geven aan collega’s en een ontwikkelingsslag te gaan maken naar het zelf geven van workshops en tegenlezen.

Ik wil dit stukje afsluiten door het hele team van Agile People te bedanken. Wat voor mij het werken bij Agile People bijzonder maakt is de dedicated inzet voor hun mensen en de persoonlijke begeleiding en interesse. Je voelt je gewaardeerd en gehoord. Daarnaast is het een superleuk team die ook altijd tijd hebben voor een praatje. Ik kijk er naar uit om in 2021 hopelijk weer eens op kantoor een kopje koffie te kunnen drinken.