Maak kennis met Marcel

 

Marcel Veltkamp, 54

Ik ben Marcel Veltkamp en woonachtig in Alkmaar. Ik heb twee geweldige dochters, waarmee ik regelmatig het strand bezoek of een wandeling maak in het bos. Daarnaast vind ik het leuk om lange stukken te fietsen op mijn inmiddels 32 jaar oude ATB fiets (Raleigh Kalahari) en doe ik aan landschapsfotografie. Ik ben sinds mei 2019 via Agile People gedetacheerd bij Nationale Nederlanden. Agile People denkt met je mee en kijkt naar je wensen en mogelijkheden.

Tot en met december was ik werkzaam als Hypotheekacceptant en heb ik als Fraude Contact Persoon meegewerkt aan een pilot binnen de afdeling Verstrekken. In deze functie was ik samen met een collega het aanspreekpunt als het gaat om fraude indicatoren of vermoedens van fraude in hypotheekaanvragen. Sinds begin dit jaar ben ik voor 6 maanden intern uitgeleend aan de afdeling DevOps. Ik los incidenten op die die zich tijdens het proces, vanaf de aanvraagfase tot aan het uitbetalen van de gelden voor kunnen doen. Daarnaast loop ik met de Engineers mee om de nieuwe Mid Office te realiseren. Het is een compleet nieuwe wereld en bijzonder interessant en uitdagend.

Naast het werken voor Nationale Nederlanden, volg ik de bacheloropleiding Informatica aan de Open Universiteit. De kennis die ik tijdens deze opleiding opdoe, kan ik direct toepassen binnen mijn huidige functie. Ik verwacht dat de vraag naar Hypotheekacceptanten in de toekomst afneemt door AI en Machine Learning. Deze systemen zullen steeds beter in staat zijn om documenten automatisch uit te kunnen lezen. Dit was voor mij een reden om tijdelijk de overstap te maken naar de afdeling DevOps en de mogelijkheden binnen dit domein te inventariseren.