Agile People en Manish Thakoersingh gaan samen de toekomst in

Na een periode van een zeer prettige samenwerking hebben Agile People en Manish Thakoersingh een handtekening gezet onder een vast contract. Maar wie is Manish Thakoersingh?

Stel je zelf kort voor:
Ik ben Manish, 27 jaar oud en ik woon in Hoofddorp. In 2019 heb ik de opleiding Financial Services Management afgerond en werk momenteel als KYC Document Collector bij BNP Paribas.

Welke opdrachten heb je tot nu toe via Agile People gedaan?
Via Agile People ben ik begonnen als Klantsupport Specialist Bedrijven. Hier heb ik kennis gemaakt met de zakelijke kant van het bankieren waarbij ik zakelijke klanten ondersteunde bij alles wat te maken heeft met het betalingsverkeer. Daarna ben ik aan de slag gegaan op de Kvk Desk, ook binnen de Rabobank waar ik bestuurs- en rechtsvormwijzigingen verwerkte. De opgedane kennis als Klantsupport Specialist sloot goed aan op deze functie en op de Kvk Desk heb ik meer kunnen leren over Customer Due Dilligence.
Op mijn huidige functie verzamel ik klantgegevens van bedrijven welke volgens wet- en regelgeving gereviewd moeten worden.

Wat is het belangrijkste dat je tot nu toe geleerd hebt op een opdracht?
Het belangrijkste wat ik heb geleerd op een opdracht is (de kracht van) samenwerken. Tijdens deze tijd waren wij allemaal gedwongen om vanuit huis te werken en moesten wij ons blijven aanpassen aan de situatie. De communicatie met collega’s werd beperkt en de complexiteit van het werk nam toe. Om aan de wensen en behoeften van je stakeholders te voldoen betekende dat de communicatie met collega’s effectief moet zijn. Gaandeweg heb ik geleerd hoe wij op afstand doelen kunnen realiseren. Middels het hebben van dagelijkse meetings om bepaalde zaken bespreekbaar te maken en trainingen.

Waardoor heb je gekozen voor Agile People?
Ik heb gekozen voor Agile People, omdat ik de communicatie prettig vindt. Er wordt één op één met jou gezeten en je kan jou wensen en behoeften bespreekbaar maken. Vervolgens wordt er samen gekeken hoe hier invulling aan gegeven kan worden. Daarnaast biedt Agile People de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het bieden van relevante opdrachten. Mijn opleiding sluit aan op deze opdrachten waardoor ik op de juiste plek werk.

Waarom zou je Agile People aanbevelen aan anderen?
Agile People staat altijd open voor het hebben van gesprekken waar je je wensen en behoeften kan aangeven. Een gesprek kan flexibel worden geregeld op een overeengekomen locatie. Mocht je nog niet helemaal weten waar je aan toe bent dan heeft Agile People diverse opdrachten waar je zou kunnen kijken. Aan het begin van mijn contract wist ik nog niet precies wat ik zou willen doen en Agile People heeft mij daarbij geholpen door het aangaan van gesprekken en uitzetten naar opdrachten. Hierdoor heb ik richting gekregen in mijn carrière. Daarnaast heeft Agile People prettige arbeidsvoorwaarden.

Wat wil je nog bereiken in je carrière?
Ik wil mij specialiseren in het Customer Due Diligence vakgebied. Zo wil ik de fijne kneepjes van het vak leren en uiteindelijk als analist te werk gaan. Hier zou ik mij actief willen storten op de wet- en regelgeving.