Customer Service Medewerker Hypotheken

Omschrijving

· Als Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor het Intermediair en/of notaris. Hierbij beschik je over een gezonde dosis durf en zelfvertrouwen. · Met jouw vakkundigheid informeer je het Intermediair en/of notaris telefonisch over de betreffende hypotheekaanvraag en je behandelt vragen en/of klachten en handelt deze zo veel mogelijk in één keer af, waarbij je de klacht als kans ziet om het Intermediair en/of notaris alsnog tevreden te stellen. Je verwerkt dit vervolgens nauwkeurig in ons registratiesysteem. · Je signaleert onvolkomenheden/knelpunten en/of verbeter ideeën en je kan proactief een plan van aanpak opstellen om dit idee of knelpunt aan te pakken.

Wat je gaat doen:
· Als Customer Service Medewerker behandel je telefonisch vragen van het Intermediair en/of notaris. · Je werkt tijdens kantoortijden, maandag t/m vrijdag van 08.00 – 18.00 uur. · Je wordt 3 weken vooraf ingeroosterd voor telefoondiensten. · Wanneer er goede ontwikkeling zichtbaar is en je zelfstandig werkt, dan is er een mogelijkheid om een verdiepende opleiding te volgen waardoor je ook het aanspreekpunt wordt voor particuliere klanten met vragen over hun bestaande hypotheek.

Met wie je werkt:
Alle klantcontacten ten behoeve van de particuliere klanten en het Intermediair die gaan over Hypotheken & Consumptief Krediet, komen binnen bij de keten Hypotheken en CK. Binnen de keten is de afdeling Contact & Service verantwoordelijk voor een eenduidige klantbediening aan particuliere klanten en het onafhankelijk intermediair via telefoon, chat en email voor alle particuliere hypothecaire producten, waarbij de Contactteams het klantcontact verzorgen en de Service teams alle offertes en mutaties en beheer rondom hypotheken uitvoeren. Binnen de contactteams worden klantbeleving, service, commercie en een efficiënte bedrijfsvoering in samenhang gemanaged, waarbij het klantbelang boven aan staat. Voor een van de contactteams van de afdeling C&S/Hypotheken & Consumptief Krediet zijn wij op zoek naar een collega Customer Service Medewerker.

In wat voor team kom je werken?:
Op de afdeling Contact worden alle vragen behandelt omtrent de aanvraag en beheer van de Hypotheek. Er zijn drie teams die beheervragen beantwoorden en één team waarin vragen over de aanvraagfase worden beantwoord. Elk team wordt aangestuurd door een unitmanager en een senior. In het team waar jij komt te werken, werken op dit moment 17 medewerkers die volledige telefonische werkzaamheden doen. Twee keer in de week is er een dagstart met het team en leidinggevende. Daarnaast zijn er ook kwartaalbijeenkomsten of teamsessies waarbij de medewerkers feedback en verbeterpunten kunnen aangeven om de “customer experience” te verbeteren. Het team is heel erg multicultureel en jong en dynamisch.

Functie eisen

Wat je meebrengt:
· HBO werk- en denkniveau
– WFT Basis dient binnen 2 maanden behaald te zijn na start en WFT Hypothecair Krediet dient te worden behaald binnen 10 maanden na start
– Sterke communicatieve gespreksvaardigheden en e-mailvaardigheden
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en initiatiefrijk
– De drive om samen met het team van ieder klantcontact een excellente klantbeleving te maken
– Je hebt een can-do mentaliteit en houdt van aanpakken
– Inzet en leergierigheid: Wet- en regelgeving rondom dit product wijzigt vaak. Het is dus van belang dat je affiniteit hebt met het product en interesse hebt om je stof snel eigen te maken
– Learning Agility: Je komt te werken in een veranderende organisatie. Change is Now: verandering en verantwoordelijkheid moet komen vanuit de medewerker. Kan jij meebewegen met de organisatie en verandering en doe jij je werk alsof het je eigen toko is?

Arbeidsvoorwaarden

– Een marktconform salaris
– Reiskostenvergoeding. € 0,19 ct per gereden kilometer. OV wordt volledig vergoed.
– 8,33 % vakantiegeld
– Na 8 weken pensioenopbouw via StiPP
– Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling
– Aantrekkelijke bonus voor het aanbrengen van nieuwe collega’s
– Ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld deelname aan onze borrels en teamuitjes